Skip to main content

Hydropeptide

Met Hydropeptide werken we op alle tekenen van huidveroudering en gezondheid van je huid waarover jij je zorgen maakt. Al vanaf de reiniging werken we op jouw gezondheid en problemen van je huid. De huid reinigen is 1 van de belangrijkste stappen in je verzorging.

Hydropeptide werkt met epigenetische principes, dat wil zeggen dat de goede dingen worden aangeswitched en de slechte af. We werken op de cellulaire gezondheid van de huid. Hydropeptide is dan ook ontwikkeld door een geneticus. Dat maakt ons uniek!

Peptiden zijn huideigen, we vullen terug aan wat je huid nodig heeft en stimuleren extra! Doordat peptiden huideigen zijn worden ze perfect en gemakkelijk diep in je huid opgenomen! Hierdoor kan je werkelijk elk huidprobleem onder handen nemen, natuurlijk ook de huidjes met geen problemen hebben we alles voor.

Onze producten zitten ook bomvol antioxidanten! Hydropeptide is sulfaatvrij, parabeenvrij en ptalaatvrij, glutenvrij, SLE/SLES vrij, niet getest op dieren én de verpakkingen zijn 100%  recycleerbaar.

We kunnen perfect op maat van jouw huid (droog, gevoelig, vochtarm, vet,..) een mooie thuisverzorging samenstellen doordat elke lijn van Hydropeptide werkt op huidveroudering. Dus steeds prachtige resultaten. Je kan het bekijken als dat de peptiden de coaches zijn van onze cellen. Terug meer energie in onze cellen, geweldig toch! Op naar een gezonde huid!

Prijzen

Verzorgingen

Anti Wrinkel Facial

Bij deze verzorging werken we met een vitamine C peeling. Deze zachte peeling gaat je huid terug fris maken en die mooie glow geven. Ook gebruiken we deze verzorging als onze Discovery, dat wil zeggen, deze verzorging nemen we altijd als je voor de eerste keer komt, zo leren wij je huid kennen na een grondige analyse en intake gesprek.

Intensive Perfecting Facial

Biedt een diepere exfoliatie om hoge intensiteitsresultaten te ontwikkelen terwijl het zich richt op fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid. Geavanceerde peptideprestaties zorgen voor een veel frissere, gladdere en jongere huid.

Voor wie? Zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

Pumpkin Refresher Facial

Deze verfrissende powerboost voorziet effectieve exfoliatie om doffe huid te bestrijden en te revitaliseren. Een combinatie van fruitenzymen en zuiverende peptiden werken synergetisch om de huid te reinigen van onzuiverheden, terwijl natuurlijke exfolianten de celvernieuwing verbeteren om zo de tekenen van blootstelling aan zon te vervagen, waardoor de huid er frisser en vernieuwd uitziet. Ook acné huidjes zijn dankbaar aan onze pumpkin peel.

Voor wie? Zonneschade, doffe huid, acne.

Brightening Facial

Egaliseert, verheldert en verlicht verschillende vormen van huidverkleuring, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, acnelittekens en zwangerschapsmaskers. Deze verhelderende behandeling richt zich op pigmentatieproblemen zonder harde chemicaliën te gebruiken, maar dankzij een combinatie van bewezen doeltreffende natuurlijke huidverhelderaars en zachte exfoliatie. Een krachtige dosis antioxidanten helpt de huid te beschermen terwijl een gericht serum een egale teint opwekt.

Voor wie? Hyperpigmentatie, zonneschade, acnelittekens, zwangerschapsmaskers, ouderdomsvlekken, oneffen teint.

Calming Recovery Facial

Zelfs de gevoelige huid en huiden die door een stress periode zijn gegaan, zullen stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedend masker helpt om de huid te beschermen en de hydrolipidefilm te herstellen. Start met de bestrijding van de gevoeligheid met peptiden en een botanische stamcel die helpen bijdragen tot een egalere teint door de tekenen van roodheid zichtbaar te verminderen. Een uplifting oogbehandeling geeft de perfecte finish aan deze zachte, herstellende behandeling.

Voor wie? Gevoelige, licht gevoelige, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming, licht startende rosacea. Huiden die veel stress hebben doormaakt.

Ancé Clarifying Facial

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acne en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acne bestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebum productie weer in evenwicht, hierdoor wordt je ance onderdrukt.  Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

Belangrijk weetje: Bij ancé is het heel belangrijk dat je de huid niet uitdroogt maar net enorm gaat hydrateren. Als je ancé huid goed gehydrateerd is gaat je huid net denken dat ze genoeg voeding heeft en geen extra talg meer moet aanmaken, zo wordt de talgproductie stilgelegd en verdwijnt je ancé!

Refueling Men’s Facial

Corrigeer de eerste tekenen van veroudering en onzuiverheden met deze Signature Men’s Facial. Zachte exfoliatie, schonere poriën, beschermend en verhelderend door de vitamine C, fruitenzymen en een diversiteit aan antioxidanten. Peptiden en groeifactor activators zullen de elasticiteit en stevigheid van de huid verhogen, terwijl de huid gevoed wordt. Weet ook dat alle bovenstaande verzorgingen evengoed voor mannen zijn. Bij de intake gesprekken beslissen we samen welke verzorgingen we gaan doen en waarop we gaan werken om zo de beste resultaten te krijgen.

Ben jij al klant?

Plan alvast je afspraak online!