Skip to main content

Beauty Lounge Wilrijk

Meer weten over ons?

Beauty Lounge Wilrijk is de plek waar je terecht kan om het mooiste uit jezelf te halen op een ontspannen manier. Kom bij ons in een wereld terecht van rust, vriendelijkheid, vriendschap, schoonheid én persoonlijk advies.

Het Beauty Lounge team maakt er een erezaak van up-to-date te zijn over de nieuwste trends en ontwikkelingen om je ten allen tijde goed te kunnen informeren en je de behandeling voor te stellen die het best bij jou past. We staan voor je klaar om je een fantastische ervaring te bezorgen.

Contacteer ons
Beauty Lounge Wilrijk Team

Meet Rani

Zaakvoerster

6 Jaar lang werkte ik als werknemer in Beauty Lounge Wilrijk, met hart en ziel. Hier vond ik mijn thuis en passie. Na 6 jaar nam ik de beslissing om van Beauty Lounge Wilrijk mijn eigen zaak te maken, wat ben ik blij met deze kans! Onze klanten adviseren, gelukkig maken en zich thuis laten voelen met mooie resultaten als resultaat, daar doen we het voor.

Ik oefen mijn beroep in alle behandelingen met passie en liefde uit en door de jaren heen werd ook mijn kennis over de huid steeds groter. Het is geweldig te weten hoe je je huid met de juiste producten terug die mooie glow en gezondheid kan geven. En als je je goed voelt straal je dit ook uit!

Persoonlijk huidadvies voor het mooiste resultaat.
Elke huid is anders net zoals de gewoontes van iedere persoon anders zijn. Om je huid gezond te houden en opnieuw te laten stralen is dan ook een persoonlijke aanpak nodig. Geen 10-in-een makkelijke oplossingen maar wel de juiste behandelingen en producten op jouw maat. Enkel zo behoud je op lange termijn die mooie gezonde huid waar we allen naar streven. Aan je huid werken is als een sport, wij zijn de coaches van je huid, leuk toch ūüėČ

H√© voor mij was dit in het begin ook wennen. Elke dag in de ochtend √©n avond reinigen, cr√®me smeren, maskers leggen.. maar -een grote maar-… als je even doorbijt en dan de resultaten ziet van je prachtige huid blijf je doorzetten en heb je een nieuwe zalige routine! Deze ervaringen helpen me om mijn klanten bij te staan in hun nieuwe huidroutine. Ik coach je naar minder onzuiverheden, minder tekenen van huidveroudering‚Ķ Kortom ik coach je naar een stralende jij.

Contacteer ons

Ben jij al klant?

Plan alvast je afspraak online!