Skip to main content

Laserontharing

Hoe gaat het in zijn werk?

Een laser behandeling daar ben je niet na één keer vanaf. Je lichaamsharen groeien namelijk in 3 fases waardoor niet al je haartjes altijd in de juiste fase zitten. Kort beschreven heb je de : Groeifase – overgangsfase – rustfase, enkel in de eerste fase gaan je haartjes behandelt worden. En in de rust fase gaan ze uitvallen, dit resultaat mag je na 6 weken dus verwachten. Daarom heb je meerdere laserbeurten nodig. Na deze beurten ben je helemaal haarvrij!

Prijzen
Beauty Lounge Wilrijk laserontharing

Starten?

Dat doe je met een intake gesprek!

We starten graag de behandelingen op met een intake gesprek om je zo goed mogelijk van uitleg te dienen, een antwoord te geven op al je vragen en met jouw een medische vragenlijst te overlopen om te zien of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Ben je niet helemaal zeker? Dan bieden wij je een test sessie aan, hier gaan we één van je beide oksels laseren en de andere niet, zo kan jij het verschil opmerken na 6 weken en resultaat gericht bekijken of de behandeling goed resultaat levert. Weet wel na 1 behandeling zijn niet alle haartjes verdwenen, maar je zal merken dat er al veel minder haren terugkomen en de structuur van je haartjes veel zachter zal zijn.

Prijzen

Shave

12.000

in je ganse leven
  • Behandelig om de 2 à 3 dagen
  • €12.000 kostprijs in je ganse leven
  • Dikker en donkerder haar

LaserWij raden laserontharing aan!

2000

afhankelijk van de zone
  • Behandeling om de 6 weken
  • €2000 kostprijs in je ganse leven afhankelijk van de zone
  • Er blijft een donzige groei achter

Ben jij al klant?

Plan alvast je afspraak online!